Home

Producten     Nieuws     Ondersteuning     Verkooppunten     Shop     Contact          Français
Nieuws     Evenementen     Nieuwsarchief


16 juni 2008 - Casablanca T-5000 - Aankondiging

Na de recente start van de leveringen van het nieuwe stationaire topmodel Casablanca in de vorm van de S-4000 kunnen we u nu opnieuw een wereldprimeur aankondigen: de Casablanca T-5000.

De Casablanca T-5000 is het nieuwe topmodel van de reeks draagbare Casablancamodellen en biedt prestatiemogelijkheden die totnogtoe alleen door stationaire montagesystemen konden worden geleverd.
Hiermee kunt u nu onderweg of thuis SD-materiaal (DV, Digital 8) en HD-materiaal (HDV, AVCHD) bewerken op een professionele manier. Het hoogwaardige display heeft de mogelijkheid videomateriaal tijdens de montage in volledige HD-resolutie met 1920x1080 beeldpunten weer te geven. Als alternatief kan er, bijvoorbeeld voor presentaties, ook een externe monitor of een beamer worden aangesloten op de DVI-uitgang (HDMI via een adapter). De toekomstgerichte systeemsoftware Bogart SE biedt bovendien een maximale flexibiliteit en bewerkingskwaliteit, in combinatie met de intuïtieve bediening die u gewend bent.
Dankzij de mogelijkheid over te schakelen op de Home Premium-versie van Windows Vista kan de Casablanca T-5000 ook als volwaardige PC worden gebruikt.

We voorzien dat de Casablanca T-5000 binnen 4 weken beschikbaar zal zijn. Meer informatie volgt nog. Bestellingen kunnen nu reeds worden geplaatst.Klik hier voor meer informatie over de Casablanca T-5000.

 


Laatst bijgewerkt op:
Vrijdag 11 juli 2008
© 2008 MacroSystem Benelux
Imprint