Home

Producten     Nieuws     Ondersteuning     Verkooppunten     Shop     Contact          Français
Nieuws     Evenementen     Nieuwsarchief


19 mei 2008 - Informatie over Bogart SE: het aanpassen van uitbreidingsproducten is volop bezig

Het aanpassen van software-uitbreidingen die nog niet verkrijgbaar zijn voor Bogart SE is momenteel volop bezig. Binnenkort komt ons product QuadCam voor Bogart SE en de nieuwe S-4000 op de markt. Daarna komen er andere producten die ook door ons zijn vervaardigd.

Bovendien gaan we ervan uit dat er binnenkort heel wat producten van Motion Studios verkrijgbaar worden. Producten zoals Motion 3D 1 en 2, Title Effects 2 en 3 of Magic Lights bevinden zich momenteel in het eindstadium van de omzetting.
Voor producten zoals Candy Factory, BlueBox World of Columbus 2 is er nog wat meer tijd nodig, maar hier wordt ook aan de omzetting gewerkt.

Het externe ontwikkelteam TVPaint is ook reeds begonnen met de aanpassing van producten zoals CBPaint 2, Object tracer, PiP-Studio 3D of Deluxe-Titler 3D.

Zodra we over gedetailleerde informatie beschikken, zullen we u hiervan op de hoogte brengen.

Actuele informatie [23.06.2008]:

Aankondiging van het tijdschaalprogramma "Twixtor" waarmee u videosequenties kunt inkorten, verlengen, versnellen en vertragen. Twixtor zal onder Bogart SE het huidige product MotionPerfect vervangen. Het bevat talrijke verbeteringen waaronder een uitstekende beeldkwaliteit en de mogelijkheid om het te gebruiken in projecten met hoge resolutie.

Binnenkort komt er informatie over prijzen en verkrijgbaarheid!


Laatst bijgewerkt op:
Woensdag 2 juli 2008
© 2008 MacroSystem Benelux
Imprint