Home

Producten     Nieuws     Ondersteuning     Verkooppunten     Shop     Contact          FranÁais
Nieuws † † Evenementen † † Nieuwsarchief


23 juni 2008 - RE:Vision Effects en MacroSystem kondigen samen Twixtor voor de Casablanca aan

Twixtor, het geliefde tijdschaalprogramma (time-scaling) van RE:Vision Effects, dat het mogelijk maakt videosequenties te vertragen of te versnellen in een adembenemende kwaliteit, zal binnenkort beschikbaar zijn voor de Casablanca.

Twixtor berekent nieuwe aparte beelden via warpen (vervormen) en interpoleren van de oorspronkelijke sequentie. Hierbij wordt technologie van RE:Vision Effects ingezet die met een Academy Award is bekroond en waarbij de beweging voor elk afzonderlijk beeldpunt wordt berekend.

Casablanca is een uiterst succesvol en professioneel zelfstandig videobewerkingssysteem voor SD en HD. Sinds de invoering in 1996 zijn er wereldwijd meer dan 180.000 Casablanca-toestellen verkocht. Het nieuwste model, de Casablanca S-4000 draait onder het besturingssysteem Linux en biedt realtime-bewerkingsmogelijkheden voor HD-video. Casablanca is bekend voor zijn onovertroffen intuÔtieve bediening en zijn indrukwekkende efficiŽnte arbeidsproces - het is hierdoor een ideaal apparaat voor heel wat professionelen en semiprofessionelen.

De prijs van de Casablanca-versie van Twixtor zal binnenkort via de vakhandel bekend worden gemaakt.

RE:Vision Effects Inc. is een toonaangevende onafhankelijke leverancier uit San Francisco (CaliforniŽ) waarvan de technologie voor de meeste populaire niet-lineaire videobewerkingsystemen beschikbaar is.
Producten van RE:Vision Effects worden vaak gebruikt bij filmproducties, tv-uitzendingen en reclamespots. U vindt meer informatie op: www.revisionfx.com.

MacroSystem is een Duitse fabrikant van digitale videoproducten met zetel in Wetter (Duitsland) en dochterondernemingen in de USA (Boulder, CO), Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk.
MacroSystem maakt reeds sinds 1990 toonaangevende apparatuur voor digitale videobewerking en het home-entertainmentsysteem Enterprise/DVC, naast andere digitale videoproducten. De Benelux-afdeling vindt u op Internet op www.macrosystem.be.

Twixtor is een handelsmerk van RE:Vision Effects, Inc. MacroSystem Casablanca is een handelsmerk van MacroSystem Digital Video AG. Alle andere handelsmerken, firmanamen en producten zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Gedetailleerde informatie over de functionaliteit, de prijs en de beschikbaarheid zal later worden bekendgemaakt.


Laatst bijgewerkt op:
Donderdag 3 juli 2008
© 2008 MacroSystem Benelux
Imprint