Home

Producten     Nieuws     Ondersteuning     Verkooppunten     Shop     Contact          Français
Nieuws     Evenementen     Nieuwsarchief


27 augustus 2008
Aankondiging: actuele producten en producten die op komst zijn

TwinX Vakantie en TwinX Vakantie HD zijn twee nieuwe producten in de geliefde X-Graphics-reeks. TwinX Vakantie en TwinX Vakantie HD zijn bovendien duidelijk soepeler inzetbaar dan de oudere grafische pakketten. Nu kunt u immers twee van de talrijke meegeleverde objecten tegelijk gebruiken in een videosequentie. In combinatie met de vrije positioneringsmogelijkheden en de keuze van transparantie en afmetingen leidt dit tot talloze variatiemogelijkheden. Beide zijn nu reeds beschikbaar.

Er is nu ook een nieuwe update van Caladan (voorlopig uitsluitend voor Smart Edit) beschikbaar met aanpassingen voor de actuele printer HP Photosmart D5360.

De update van DVD-Arabesk naar versie 4.1d vervolledigt de lijst met beschikbare updates. Deze versie is bruikbaar op alle systemen met Smart Edit en Bogart SE.

Er zijn ook een aantal Bogart SE-specifieke updates op komst voor softwarepakketten die zeer binnenkort beschikbaar zullen zijn:
- Motion 3D XL Pakket 1
- Motion 3D XL Pakket 2
- Magic Lights 2
- Bluebox World
- Filterpakket
- Elastic Dreams
- Columbus 2
- Particle Magic 2

Sommige updates zijn gratis, andere zijn betalend. De betalende versies zijn niet alleen aangepast aan Bogart SE, maar bevatten ook bijkomende verbeteringen.

Daarnaast tonen we op de IFA ook enkele bijkomende softwareproducten die in de nabije toekomst zullen verschijnen:
- Twixtor
- Ultimate Spice Box
- AnimX
- Nieuwe functies voor de systeemsoftware Bogart SE 2 en Smart Edit 8Laatst bijgewerkt op:
Woensdag 27 augustus 2008
© 2008 MacroSystem Benelux
Imprint