Home

Producten     Nieuws     Ondersteuning     Verkooppunten     Shop     Contact          Français
Nieuws     Evenementen     Nieuwsarchief


27 augustus 2008
Aankondiging: nieuwe versie van Bogart SE met "Media Manager" en optionele DVD-speler

Op onze stand op de IFA-beurs in Berlijn zullen we ook een nieuwe versie van de systeemsoftware Bogart SE tonen. Naast talrijke optimaliseringen bevat deze nieuwe versie ook een ingebouwde Casablanca "Media Manager" die in de toekomst in alle Casablanca S-toestellen en in de Renommee- en Solitaire-systemen met een Ultra-Upgrade zal worden opgenomen.

Met de Media-Manager zult u onder meer over de volgende functies beschikken:
- Overzichtelijke archieffuncties.
- Exportmogelijkheid voor video en audio in talloze formaten (SD en HD), in het HD-gebied bijvoorbeeld in DivX Full-HD, DivX 720p, H264 of MPEG2.
- Flexibele import van film, muziek en foto's vanaf USB-sleutels of externe harde schijven.
- CD/DVD-speler voor het afspelen van zelfgebrande media.
- Netwerktoegang tot gegevensbestanden van een PC die via een netwerk is aangesloten (hiervoor is een ISDN- of DSL-router met DHCP vereist).
- En nog veel meer...

De nieuwe versie van Bogart SE met Media Manager zal nog in september beschikbaar komen. De update is gratis voor S4000-gebruikers.

Optioneel zal er ook een DVD-speler verkrijgbaar zijn waarmee commerciële CD's en DVD's kunnen afgespeeld worden. Gezien het bedienen van de afspeelfunctie in Media Manager via een trackball deel uitmaakt van de basisfuncties, zal bij de DVD-speler niet alleen de passende software worden geleverd, maar ook een hoogwaardige afstandsbediening in aluminium, die beschikt over een zinvolle toetsenlayout en de mogelijkheid andere apparaten te besturen (programmeerbaar en met leerfuncties).

De DVD-speler wordt aangeboden voor de Casablanca S-2000, S-4000 en Solitaire Ultra.
Renommee Ultra beschikt niet over een ontvanger voor afstandsbediening - bij de T-modellen kan de afspeelfunctie gebruikt worden via het ingebouwde Windows-systeem.

Laatst bijgewerkt op:
Woensdag 27 augustus 2008
© 2008 MacroSystem Benelux
Imprint