Downloads     Technische ondersteuning

Importeren en exporteren van licentiecodes in Bogart SE

Vanaf Bogart SE V2.2 is er een nieuwe nuttige functie beschikbaar in de systeeminstellingen onder "Product installeren." Hiermee kunt u activatiecodes (licentiecodes) die u reeds ingegeven hebt naar een externe USB-gegevensdrager uitvoeren. Op die manier kunt u deze codes opnieuw inlezen vanop deze USB-gegevensdrager nadat u de systeemsoftware opnieuw geïnstalleerd hebt of een nieuwe harddisk geïnstalleerd hebt. Op deze manier kunt u veel tijd besparen - vooral wanneer u heel wat programma's en effecten geïnstalleerd hebt.

In het menu Product installeren vindt u de knop U.
Hiermee kunt u de licentiecodes die reeds in het systeem opgeslagen zijn exporteren en opnieuw importeren.

Kies een exportdoel - bijvoorbeeld een aangesloten USB-sleutel (Kingston in dit voorbeeld).

Alle codes worden dan opgeslagen in een bestand op de USB-sleutel.

Als u dan later deze codes opnieuw ingeven moet, bijvoorbeeld omdat u Bogart SE opnieuw geïnstalleerd hebt of omdat u een nieuwe harde schijf geïnstalleerd hebt, kunt u deze geëxporteerde codes weer in uw systeem inlezen vanop de USB-sleutel. Dit duurt niet meer dan enkele seconden. Daarna kunt u de uitbreidingssoftware opnieuw installeren zonder dat u de activatiecodes weer met de hand moet invoeren.

Opmerking:
Als u later nieuwe software of effecten installeert, adviseren wij uw de licentiecodes opnieuw te exporteren opdat uw licentiebestand actueel zou blijven.

Laatst bijgewerkt op:
Donderdag 26 februari 2009
© 2009 MacroSystem Benelux