Home

Producten     Nieuws     Ondersteuning     Verkooppunten     Shop     Contact          FranÁais
Nieuws † † Evenementen † † NieuwsarchiefDe nieuwe Casablanca-systemen: Karat en Topaz
18 december 2012 - 31 januari 2013

Nieuw design, verbeterde apparatuur en talrijke verbeterde details zijn de eigenschappen waarmee de nieuwe Casablanca-systemen Karat en Topaz de huidige S-6000 en S-3000 opvolgen.

Het nieuwe design voor de apparaten, gekenmerkt door een frontpaneel in glas dat slechts door een enkele vertikale lijn in twee gedeeld wordt en een cover in mat aluminium, is niet alleen eleganter maar biedt ook een betere functionaliteit. Zo is de volledige rechterhelft van het apparaat uitgevoerd als een grote, gedempt-verende klep waarachter zich de frontaansluitingen en - afhankelijk van de uitvoering - een of twee Blu-raybranders bevinden. Hierdoor zijn de uitwerpknop en het nooduitwerpgat van de optische drives vrij toegankelijk.

Het beproefde veelvoud aan aansluitingen aan de voorkant van het apparaat is behouden gebleven, enkel de MiniDV-aansluiting heeft moeten wijken voor een professionele 6-polige FireWire-aansluiting. Een passende kabel voor de overdracht van gegevens van DV-apparatuur wordt bij de systemen geleverd.

De Casablanca Karat (opvolger van de S-6000) is voorzien van twee Blu-raybranders waardoor het mogelijk wordt om projecten in parallel te branden en om directe kopieŽn te maken van DVD's en Blu-rays. Het geheugen van het apparaat is uitgebreid tot 4 GB RAM, de capaciteit van de vaste schijf bedraagt 2 TB. Wat software betreft, is de Casablanca Karat uitgerust met Bogart SE 5 Gold Edition, Arabesk 5 + een kosteloze update naar versie 6 van Arabesk, 3D-Shapes Professional en HD-Backup.
De Casablanca Topaz (opvolger van de S-3000 BR) is voorzien van een Blu-raybrander. Er is ook een sleuf waarin een tweede brander ingebouwd kan worden. De Casablanca Topaz is nu ook voorzien van een 4,3" TFT-kleurendisplay. Het werkgeheugen van het apparaat is uitgebreid tot 2 GB RAM en de capaciteit van de vaste schijf is 1 TB. Wat software betreft, is de Casablanca Topaz uitgerust met Bogart SE 5 Silver Edition en Arabesk 5, een gratis update naar versie 6 van Arabesk inbegrepen.

De Casablanca Karat is nu verkrijgbaar voor € 2.969,-
De Casablanca Topaz is verkrijgbaar vanaf begin 2013 voor € 2.069,-

Ter introductie van de nieuwe Casablanca-systemen heeft MacroSystem tot en met 31 januari 2013 een introductie-aanbod (Acrobat-bestand) voor de Casablanca Topaz en ook een upgrade-aanbod (Acrobat-bestand) van oudere Casablanca-systemen naar de Casablanca Karat. Meer gegevens komen binnenkort op de site.


Laatst bijgewerkt op:
Vrijdag 21 december 2012
© 2012 MacroSystem Benelux
Imprint