Downloads     Tips & Tricks

Tips & Tricks

Op dit blad vindt u interessante weetjes die het werk met uw Casablanca nog beter kunnen maken:

Activatie
Bij S2000- en S4100-apparaten wordt er mogelijk een activatienummer gevraagd voor RelaxVision of het Expert Pack. In dat geval kunt u het nummer via mail of telefoon aanvragen.

Informatie over branden van Blu-ray's (AVCHD)
Klik hier voor informatie over het branden van Blu-ray's met een Bogart SE-systeem

DVD-lade geblokkeerd
Klik hier voor een methode om een geblokkeerde DVD-lade te openen.

DVD-lade openen
Druk op F4 om de lade te openen (dit is een nieuwe functie sinds Bogart SE 3.2).

Store'n'Share
Klik hier voor informatie over de redenen waarom Store'n'Share zo'n interessant programma is en hoe u het kunt gebruiken.

Zwart scherm - Geen beeld
Na installatie van nieuwe software of een update kunt u soms een zwart beeld krijgen. Dit is normaal en geen reden voor ongerustheid. In een dergelijk geval:

1. Houd gedurende ongeveer 15 seconden de rechtermuisknop ingedrukt
  2. Het venster van de Casablanca verandert, of u hoort een geluidsignaal
  3. Druk éénmaal op de linkermuisknop
  4. Nu krijgt u beeld. Indien niet, gaat u opnieuw naar stap 1

Laatst bijgewerkt op:
Donderdag 1 maart 2012
© 2012 MacroSystem Benelux